Thursday 21 September 2017

5 trendy boja ruža ove jeseni

Pozdrav svima! Danas hocu da vam pokazem pet boja ruza koji ce biti u trendu ove jeseni. Ovu listu sam sastavila na osnovu modnih casopisa i modnih revija u august-septembru 2017 godine.

Narandzasta



Znam da ova boja ne stoji svakom, posebno ko ima hladan podton koze ili brine se za izgled svojih zubi. Ali modne kuce poput Saint Laurent, Philipp Plein i Topshop Unique nam savetuju da ipak eksperemintisemo ove jeseni. Takodje verovatno ste primetili da ove jeseni u prodavnicama poput H&M i Zara ima dosta odece ove trendy boje.

p.s. Devojkama sa hladnim podtonom koze savetujem da stave rumenilo tople boje kako bi ukombinovali ovu boju ruza.



Bordo / marsala / boja crnog vina



Ova boja ruza ne izlazi iz trendova vec nekoliko jeseni. U 2017 godini ona i dalje ostaje u trendu. Kako kazu strucnjaci, boja crnog vina ili bordo najbolje ce stojati devojkama sa svetlim tenom koze i sa minimalnom sminkom. 


Roze-ljubicasta boja



Secam se da pre nekoliko godina ova boja je bila veoma popularna I ove jeseni opet se vratila na modne revije i casopise. Sminkeri kazu da roze-ljubicasta boja moze da stoji svima, ne samo devojkama sa hladnim podtonom, ali mora da napravi upecatljiv akcenat na vasem licu.


Hladna crvena boja



Ova istinito kraljevska crvena boja sa plavim podtonom ce biti hit ove sezone autumn-2017. I ponovo strucnjaci nam savetuju da porusimo sve stereotipe. Ova boja ce prelepo stojati ne samo devojkama sa hladnim podtonom, vec i damama sa toplim podtonom koze. Hladna crvena boja je jedna od onih koja stoji svima, bitno samo da nadjete pravi ruz za sebe.

Kraljevska crvena boja ruza ovaj put dominirala na revijama modnih kuca Dolce Gabbana, Prada i Jason Wu.


Braon-crvena boja



Jedan od glavnih hitova leta-2017 su bili 90-te. Oni  su i dalje u trendu, zato ove jeseni na modnim revijama I u svetskim casopisama smo videli braon boju sa toplim crvenim podtonom.



Da li vama se dopadju trendovi ove jeseni? Koji bi ste odobrali za vas?


Mozete da me zapratite ovde: https://www.facebook.com/sonyasaboblog/
Uskoro Giveaway na FB




3 comments: